Primăria Municipiului Zalău , Primar Ionel Ciunt – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Municipiul Zalau Ionel Ciunt

Primăria Muncipiului Zalău

Primar Muncipiul Zalău

Ionel Ciunt

Felicitări pentru cei 20 de ani de protecție a consumatorului în România – InfoCons, de o9atitudine!

Apreciez progresele confirmate, în ceea ce privește informarea consumatorilor cu privire la drepturile și obligațiile lor, prin strategiile eficiente care au vizat educarea acestora, precum și responsabilizarea furnizorilor de produse și servicii.

Administrația publică locală a Municipiului Zalău, prin serviciile de specialitate, sprijină și, de asemenea, joacă un rol important în activitatea de protecție a consumatorului care se regăsește în toate domeniile de activitate de la consumatorul de servicii publice, consumatorul de educație, consumatorul de cultură, până la consumatorul de bunuri și servicii.

În concluzie, după cei 20 de ani de existență, InfoCons prestează un serviciu important pentru administrația publică centrală și locală prin continuarea promovării și respectării principiilor protecției consumatorilor, prin asigurarea informării și educării adecvate a publicului și creșterea celorlalte elemente ce contribuie la îmbunătățirea mediului de afaceri și a calității de viață a societății în ansamblu.

La mulți ani!

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal