Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3 , Director General Mihaela Ungureanu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor DGASPC Mihaela Ungureanu

Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3

Director General Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 3

Mihaela Ungureanu

Avem onoarea de a transmite din partea DGASPC sector 3  sincere felicitări colaboratorilor noștri Asociației InfoCons pentru activitatea derulată în cei 20 de ani de carieră, dedicați reprezentării drepturilor și intereselor consumatorilor.

Apreciem constanța de care ați dat dovadă în tot acest timp, vă dorim succes în continuare în activitatea de protecție a consumatorilor asigurându-vă totodată de întreaga noastră apreciere și considerație.

La cât mai mulți ani cu rezultate de calitate în slujba cetățenilor!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal