Forțele Navale Române , Viceamiral Mihai Panait – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Mihai Panait Fortele Navale Romane

Forțele Navale Române

Viceamiral Forțele Navale Române

Mihai Panait

     Îmi revine deosebita onoare și plăcere de a transmite, pe această cale, în filele Cărții Albe a Protecţiei Consumatorilor din ultimii 20 de ani, în numele echipajului Forțelor Navale Române, aprecierea deosebită pentru realizările obținute de-a lungul timpul de specialiștii responsabili pentru asigurarea protecției consumatorilor din țara noastră. De asemenea, mă simt obligat să remarc importanța Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale, care omagiază și promovează contribuţia pe care proprietatea intelectuală o aduce inovaţiei şi creativităţii, motiv pentru care salut curajul și eforturile tururor celor care au înțeles complexitatea și rapiditatea cu care mediul în care trăim se mișcă și evoluează continuu.

          Forțele Navale Române reprezintă, la rândul lor, o structură dinamică și foarte responsabilă, care are misiunea de a servi în slujba Patriei, în mod permanent, indifirent de provocări sau vremuri. Domeniul securității regionale este, de asemenea, unul în care există atât consumatori, cât și furnizori de securitate, iar noi, marinarii militari români, alături de celelalte structuri din Armata României și de partenerii străini din Alianța Nord-Atlantică și Uniunea Europeană, suntem aici, prezenți, pentru a ne îndeplini datoria de a contribui la consolidarea apărării în zona exstinsă a Mării Negre.

          Vă felicit pentru cele două decenii în care ați luptat pentru apărarea drepturilor consumatorilor, prin acțiunile transparente desfășurate, și vă transmit cele mai bune și sincere gânduri, precum și urarea tradițională marinărească „Bun cart înainte!”.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal