Primăria Orașului Santana , județul Arad , Primar Daniel Sorin Tomuta – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor primar Santana Daniel Tomuta

Primăria Orașului Santana

Primar Orașul Santana

Daniel Sorin Tomuta

La moment aniversal – 20 de ani de protectie a consumatorilor in Romania – ne exprimam aprecierea pentru implicarea dumneavoastra in implementarea campaniilor si a proiectelor derulate sub egida o9atitudine, in domenii de interes pentru cetateni, legate de protectia mediului, proiecte destinate invatamantului, strategii aplicate in domeniul culturii, al turismului etc.

Va doresc mult succes in acivitatea dumneavoastra orientata spre cultivarea unor relatii de respect si fair-play intre prestatorii de servicii si cetateni.

Cele mai bune ganduri!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal