Parlamentul European , Europarlamentar Maria Grapini – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Europarlamentar Maria Grapini

Parlamentul European

Europarlamentar

Maria Grapini

Protectia consumatorilor, in viziunea mea de Vicepresedinta a Comisiei Parlamentului European pentru Piata Interna si protectia consumatorului, este si trebuie sa fie firul rosu dupa care sa faca orice reglenentare. Fiecare produs sau serviciu trebuie sa asigure siguranta pentru consumator si nu trebuie facut niciodata rabat de la calitatea si siguranta pentru consumatori.

Competitia si competitivitatea,inovatia,inventia,inteligenta artificiala, toate trebuie sa se subordoneze protectiei consumatorilor.

Pentru aceste lucruri este necesar de efort sinergoc din partea tururor partilor interesate si implicate: reglementatori, producatori, cosumatori si asiciatii profesionale. Doar impreuna putem creste siguranta si protectie pentru toti consumatorii!

Autoritatile de cotrol au un rol important dar preventia este cea care poate evita risculde a ajunge produse neconforme la consuatori.

Felicit asociatia dumneavoastra pentru implicarea de multu ani in activitatea de protectie a consumatorilor, de comuicarea de informatii relevante pentru cetateni si va doresc succes in activitatea viitoare.

La multi ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal