Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj , Inspector Șef Colonel Bogdan Constantin Vlăduțoiu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Bogdan Vladutoiu

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Oltenia” al județului Dolj

Inspector Șef Colonel

Bogdan Constantin Vlăduțoiu

Cu ocazia sărbătoririi Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și cei 20 de ani de protecția consumatorilor în România – InfoCons, am deosebita onoara de a vă trasnmite din partea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Oltenia” al Județeului Dolj, cele mai sincere felicitări pentru activitatea pe care o desfășurați și mult succes pentru continuarea acesteia, la înalte standarde.

 

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal