Magician PRCafe , PR Prof. Univ. As. Laura Pascu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Luara Pascu

Magician PRCafe

PR Magician PRCafe

Prof. Univ. As. Laura Pascu

Nici nu stiu cand au trecut 20 de ani. Doar 20? Stiu Infocons din totdeauna parca. De cand am intrat pentru prima data in domeniul protectiei consumatorilor si am citit constient prima eticheta. Felicitari pentru tot ceea ce faceti si va dor4esc succes si in urmatorii 20, 200. Ati ajutat, sprijinit si informat mii de consumatori si ati reusit sa schimbati legislatii si sisteme, proceduri si clauze abuzive. Consumatorii romani au nevoie de voi si le sunteti mai de ajutor decat isi dau seama.

Succes in continuare

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal