Primăria Municipiului Târgoviște , Primar Jr. Daniel Cristian Stan – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Târgoviște Jr. Daniel Cristian Stan

Primăria Municipiului Târgoviște

Primar Municipiul Târgoviște

Jr. Daniel Cristian Stan

Două decenii de activitate in sprijinul consumatorilor din România au construit din Asociația Infocons un reper valid în acest domeniu. Un segment pe cât de important, pe atât de vulnerabil, protecția consumatorului ridică provocări dintre cele mai diferite și dificile de abordat. Pentru că, dacă vorbim de o atitudine, trebuie să stim să facem un pas înainte și către responsabilitați: ale autoritțtilor publice , ale factorilor de reglementare, ale societății civile.

Din acest punct de vedere , Infocons face de 20 de ani o treabă extraordinară în a proteja drepturile și interesele legitime ale consumatorilor împotriva riscurilor de a achiziționa și utiliza produse de calitate îndoielnică, a conștientiza și educa, a informa despre produsele pe care le-ar putea pune în pericol sănătatea, în a-i încuraja să-și folosească dreptul de a alege.

Vă felicit și vă asigur că aveți în noi un partener cel puțin la fel de implicat!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal