Oana Anghel – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Oana Anghel

Oana Anghel

La ceas aniversar, vă doresc să rămâneți la fel de preocupați de informarea și bunăstarea cetățenilor! În cei 10 ani de strânsă prietenie, am fost martora implicării voastre în toate tipurile de proiecte destinate protejării consumatorilor, de la conștientizarea celor mici față de modul în care trebuie protejat mediul înconjurător până la proiectele desfășurate în colaborare cu entitățile internaționale cu privire la protecția datelor personale, conform prevederilor GDPR. Datorită vouă am învățat cât de important este să citesc eticheta atunci când achiziționez un produs, să-mi cer drepturile în calitate de cetățean european, oriunde merg în Uniunea Europeană și cel mai important, să folosesc aplicația InfoCons în orice context vizează Protecția Consumatorilor!

Asigurându-vă de întregul sprijin și sinceră prietenie, vă urez viață lungă și activitate intensă, dragii mei SuperConsumatori!

La Mulți Ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal