Mănăstirea Radu Vodă , București , Părintele Onufrie – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Onufrie

Mănăstirea Radu Vodă , București

Părintele Onufrie

In toata aceasta perioada de la infiintarea InfoCons, am remarcat in calitate de consumator eforturile depuse de asociatie pentru promovarea intereselor consumatorilor din Romania, in sensul asigurarii unui nivel ridicat de protectie in ceea ce priveste accesul la bunuri si servicii, precum si actiunile intreprinse pentru promovarea drepturilor consumatorilor la informare si educatie in domeniul consumului de bunuri si servicii si a dreptului acestora de a se organiza pentru protejarea intereselor lor.

Am apreciat de asemenea si activitatea desfasurata de InfoCons pentru ca Romania, ca stat membru, sa se alinieze celor mai inalte standarde de siguranta existente la nivelul Uniunii Europene in domeniul consumului de bunuri si servicii. 

La implinirea a 20 de activitate, rugam pe bunul Dumnezeu sa va sprijine si de acum inainte in misiunea care v-a fost incredintata si sa va daruiasca putere de munca si intelepciune pentru a contribui in continuare la protectia si bunastarea consumatorilor din Romania.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal