Asociația Marilor Rețele Comerciale din România – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor AMRCR

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România

Lucrând zilnic pentru consumatorii din România, Membrii Asociației Marilor Rețele Comerciale din România (AMRCR) apreciază demersurile tuturor celor care veghează asupra respectării drepturilor fiecăruia atunci când accesează bunuri și servicii.

AMRCR și InfoCons au un obiectiv comun, acela de a avea la finalul fiecărei zile consumatorii mulțumiți. Fiecare dintre aceștia sunt îndreptățiți să solicite dreptate produse de înaltă calitate, realizate în mod sustenabil cu ajutorul celor mai recente tehnologii, livrate unde și când doresc și în condiții de siguranță și la prețuri cât mai accesibile.

Asociația Marilor Rețele Comerciale din România felicită InfoCons pentru activitatea de 20 de ani în care a ajutat la informarea consumatorilor astfel încât, atunci când fiecare dintre noi face o alegere, aceea să fie mai aproape de așteptări și să ne aducă satisfacția și calitatea pe care ni le dorim.

La mulți ani, InfoCons!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal