Magda Popescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Magda Popescu

Magda Popescu

Protecția consumatorilor este un adevărat corolar atât pentru lupta anti-piraterie și anti-contrafacere, cât și pentru eforturile de contracarare a criminalității cibernetice. Consumatorul are parte de oferte din ce în ce mai complexe și specializate și are nevoie de surse de informare și protecție pentru a face față riscurilor.
INFOCONS este de 20 de ani, cu tenacitate și determinare, alături de consumatorii din România și de reprezentanții mediilor public și privat, în aceste eforturi. Felicitări și mult succes în continuare!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal