Marea Britanie / United Kingdom

Capitala : Londra / London

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord este o monarhie constituțională, situată în Europa Occidentală, cu capitala la Londra. Marea Britanie are o populație de 64.100.000 de locuitori, împărțiți pe o suprafață de 243 610 km² și vorbitori de limbă engleză. Moneda oficială a țării este lira sterlină, iar fusul orar în care se situează aceasta este UTC. Fiind una dintre cele mai mari puteri coloniale ale lumii, Marea Britanie a instaurat Commonwealth-ul, organizație din care fac parte 53 de foste membre ale Imperiului Britanic.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Acceseaza Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Marea-Britanie@infocons.ro

Sesizari:

Marea-Britanie@protectia-consumatorilor.ro

mareabritanie@consumers-protection.ro

mareabritanie@protectiaconsumatorului.ro

mareabritanie@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Marea Britanie

Citizens Advice / Sfatul cetățenilor

Citizens Advice are scopul de a oferi oamenilor cu probleme de protecția consumatorului sfaturi și de a îmbunătăți politicile și practicile care le influențează acestora viața.

Adresa: 3rd Floor North, 200 Aldersgate, London, EC1A 4HD

Website: https://www.citizensadvice.org.uk/

Nr. telefon: 004403444111444; 004403444111445 – PT PERS CU DIZABILITATI

The Money Advice Service / Serviciul sfaturilor în materie financiară

The Money Advice Service este un serviciu pus la dispoziția consumatorilor de către guvernul britanic ce oferă sfaturi și feluri prin care consumatorii își pot gestiona mai bine fondurile.

Website: https://www.moneyadviceservice.org.uk/en

Nr. telefon: 004408001387777

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal