Institutul de cercetare în domeniul economiei circulare și Mediu “Ernest Lupan” (IRCEM) , Președinte Ph.D.Eng.Econ. Elena Simina Lakatos – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Simina Lakatos

Institutul de cercetare în domeniul economiei circulare și Mediu “Ernest Lupan” (IRCEM)

Președinte Institutul de cercetare în domeniul economiei circulare și Mediu “Ernest Lupan” (IRCEM)

Ph.D.Eng.Econ. Elena Simina Lakatos

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de protecţia consumatorilor în România, Institutul pentru Cercetări în Economie Circulară și Mediu ”Ernest Lupan” din Cluj Napoca (IRCEM) felicită InfoCons pentru activitatea desfășurată și eforturile constante depuse pentru  protejare drepturilor si intereselor legitime ale consumatorilor. Apreciem și ne dorim continuarea în viitor a dezvoltării de  programe și proiecte în toate domeniile de activitate ale consumatorului de servicii, în special a produselor ecologice.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal