Cris Tim , CEO Radu Timiș Jr. – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Radu Timis jr

Cris Tim

CEO Cris Tim

Radu Timiș Jr.

Cu mare bucurie ne alaturam si noi sarbatorii celor 20 de ani de activitate.

Este o ocazie speciala de a celebra toate realizarile pe care le-ati avut in aceste doua decenii de activitate intensa  in apararea drepturilor si intereselor consumatorilor.

Aveti toate motivele sa fiti mandri de ceea ce ati  realizat de pana acum. Abordarea voastra  etica, transparenta si constanta a contribuit la imbunatatirea vietii a milioane de consumatori si ati reusit sa strangeti o comunitate puternica si implicata.

La cat mai multi ani plini de reusite!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal