Federatia Rusa / Росси́йская Федера́ция / Russia

Capitala: Moscova / Moscow /Москва

Rusia este țara cu cea mai mare suprafață din lume, având 17.101.081 km². Aproximativ 150 de milioane de locuitori populează Rusia. Limba oficială este rusa, iar datorită suprafeței extrem de mari, pe teritoriul Rusiei se găsesc mai multe fusuri orare: de la UTC+3 până la UTC+12. Republica federală semi prezidențială este condusă de Vladimir Putin. Moneda oficială a Rusiei este rubla, iar capitala este la Moscova. Rusia a fost în centrul multor evenimente istorice, iar pe teritoriul ei se găsesc nenumărate obiective turistice/geografice importante, precum lacul Baikal sau trenul Transsiberian.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Accesează Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Federatia-Rusa@infocons.ro

Sesizari:

Federatia-Rusa@protectia-consumatorilor.ro

federatiarusa@protectiaconsumatorului.ro

federatiarusa@consumers-protection.ro

federatiarusa@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal