Andorra

Capitala: Andorra la Vella

Andorra este un co-principat parlamentar, cu capitala situată în Andorra la Vella. Țara se întinde pe o suprafață de numai 476,63 km², fiind în zona fusului orar UTC+1 și având puțin peste 85.000 de locuitori. Limba oficială este catalana, iar moneda folosită este euro. Andorra se află în sud-vestul Europei, la frontiera dintre Franța și Spania, iar capitala ei, Andorra la Vella, este situată la cea mai înaltă altitudine dintre toate capitalele Europei: 1.023 de metri peste nivelul mării. Andorra este considerată un paradis fiscal, iar țara prosperă foarte mult și datorită cel 10 milioane de turiști pe care îi primește anual.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau HUAWEI GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS ,cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Acceseaza Informații Utile pentru Călătorii în și din Uniunea Europeană, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Andorra@infocons.ro

Sesizari:

Andorra@protectia-consumatorilor.ro

andorra@consumer-protections.org

andorra@consumers-protection.ro

andorra@protectiaconsumatorului.ro

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal