Domnul Sorin Mierlea va participa la dezbaterea organizată de MADR

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, va participa astăzi, 26 Ianuarie 2016, începând cu ora 13:00, la dezbaterea organizată de MADR cu tema `Practicile Comerciale Neloiale (PCN) în domeniul comercializării produselor agroalimentare și impactul socio-economic produs asupra ecoluției balanței comerciale a româniei, cu produse agroalimentare, în perioada 2013-2015

În cadrul întâlnirii se propun următoarele inițiative, în acord cu noile norme și recomandări ale Comisiei Europene:

  • Formarea unui Grup de lucru pentru punerea în aplicare a normelor actuale ale UE în materie de concurență
  • Revizuirea legislației naționale în domeniul Practicilor Comerciale Neloaile
  • Revizuirea Codului de bune practici în domeniul comercializării produselor agroalimentare.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal