Domnul Sorin Mierlea la ceremonia acordarii diplomei de aderare a Municipiului Bucuresti la Organizatia Mondiala a Sanatatii

Domnul Sorin Mierlea  – Presedintele InfoCons – InfoCons participa astazi 29 august 2014, incepand cu ora 10.00 la ceremonia acordarii diplomei de aderare a Municipiului Bucuresti la Organizatia Mondiala a Sanatatii, Reteaua Oraselor Sanatoase din Europa.

In cadrul evenimentului Domnul Sorin Mierlea va sustine un scurt discurs pe teme de protectia consumatorilor de sanatate, totodata au mai luat cuvantul urmatorii:

– Prof. Dr. Sorin Oprescu -Primarul General al Municipiului Bucuresti;

– Dr. Agis Tsouros – Directorul Diviziei Politica si Guvernare pentru Sanatate si Bunastare, WHO Europe;

– Dr. Raed Arafat – Secretar de Stat in Ministerul de Interne;

– Prof Dr. Gheorghe Peltecu – Manager al spitalului “Filantropia`.

Diploma va fi decernata de catre Dr. Agis Tsouros, Directorul Diviziei Politici si Guvernare in cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii, Regiunea Europa.

Evenimentul se desfasoara la World Trade Center Bucuresti.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal