Ministerul Economiei , Secretar de Stat Flavius Nedelcea – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Într-o societate extrem de dinamică, mobilă și puternic digitalizată, o generație de consumatori proactivi și bine informați aduce cu siguranță o contribuție semnificativă la dezvoltarea economică a oricărui stat, la apariția unor produse mai sigure, dar și mai competitive, la elevarea standardelor de calitate a serviciile oferite în piață, încurajând stabilirea și menținerea unui mediu concurențial echitabil în toate sectoarele economiei .

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și a aniversării a 20 de ani de protecția consumatorilor în România InfoCons , salutăm activitatea dumneavoastră continuă de informare, consultanță și sprijin în serviciul consumatorilor români. La mulți ani InfoCons !

 

Testimonialul poate fi vizualizat AICI.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal