Camera de Comerț și Industrie Dolj , Președinte dr. ing. Gabriel Vlăduț – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Gabriel Vladut

Camera de Comerț și Industie Dolj

Președinte Camera de Comerț și Industrie Dolj

Gabriel Vlăduț

Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietăţii Intelectuale şi la 20 de ani de protecţia consumatorilor în România – InfoCons, în numele Camerei de Comerț și Industrie a județului Dolj am onoarea de a vă asigura de tot suportul necesar în activitatea dumneavoastră, de informare și conștientizare a populatiei privind drepturile și obligațiile pe care le are, activitate pe care o considerăm deosebit de necesară și utilă.

Trebuie menționat faptul că, prin informare și respectarea drepturilor și obligațiilor, pe o piață concurențială, se creează mediul sănătos de dezvoltare a afacerilor petermen lung.

Rolul Camerei de Comerț și lndustrie Dolj este acela de a servi interesele mediului de afaceri local.

Vă reconfirmăm, sprijinul pentru acțiunile pe care le întreprindeți în beneficiul populației și promovarea afacerilor eficiente .

Testimonialul poate fi vizualizat AICI 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal