Consiliul Județean Maramureș , Președinte Ionel Ovidiu Bogdan – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Maramureș Ionel Ovidiu Bogdan

Consiliul Județean Maramureș

Președinte Consiliul Județean Maramureș

Ionel Ovidiu Bogdan

În fiecare an, la data de 26 aprilie, sărbătorim Ziua Mondială a Proprietății Intelectuale, alături de care marcăm anul acesta și împlinirea a 20 de ani de la înființarea Asociației de Consumatori –  InfoCons.

Protecția cetățenilor și a consumatorilor este importantă, iar Asociația InfoCons,  prin toată activitatea desfășurată în cei 20 de ani de la înființare, de la informarea consumatorilor, la acordarea de consultanță și la organizarea campaniilor de informare, a făcut pași importanți în realizarea obiectivelor principale ale organizației de a proteja drepturile si interesele legitime ale consumatorilor și de a conștientiza consumatorii asupra drepturilor pe care le aceștia au.

Trăim într-o eră a tehnologiei, într-o lume care se află într-o continuă schimbare, în care informația înseamnă putere, iar în acest context inovarea și creativitatea joacă un rol foarte important.

Asigurarea respectării drepturilor consumatorilor este la fel de importantă ca existența acestora și a unui cadru legislativ aplicat în materie de protecție a consumatorului.

 

Asociația InfoCons este alături de alte organizații europene o voce a consumatorilor din România, care își îndeplinește cu succes misiunea de a veni în sprijinul acestora.

Vă doresc mult succes în toate proiectele dumneavoastră de viitor!

Vă asigur de întregul meu sprijin și al instituției pe care o reprezint pentru îndeplinirea acțiunilor în slujba cetățenilor!

La mulți ani cu cât mai multe realizări!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal