SIMAVI , Manager Proiecte Europene Monica Florea – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Monica Florea

SIMAVI

Manager Proiecte Europene

Monica Florea

Cu prilejul aniversarii a 20 de ani de activitate ai InfoCons – Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor, va felicit pentru realizarile obtinute si pentru profesionalismul si dedicarea de care ati dat dovada in intreaga activitatea desfasurata!  Mi-a facut deosebita placere sa colaboram in cadrul proiectelor europene de cercetare, apreciez deschiderea catre inovatie si initiativele pe care le-ati demarat cu privire la protectia consumatorilor in Romania!

Va urez multi ani incununati de succes si mai departe!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal