Consiliul Județean Giurgiu , Președinte Dumitru Beianu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Presedinte Consiliu Județean Giurgiu Dumitru Beianu

Consiliul Județean Giurgiu

Președintele Consiliului Județean Giurgiu

Dumitru Beianu

Doresc să transmit, în numele Consiliului Județean Giurgiu, sincere felicitări pentru cei 20 de ani de activitate, pentru succesul real în domeniul protecției consumatorilor și pentru munca depusă în sprjinul și folosul cetățenilor.Dezvoltarea unei societăți civile informate reprezintă o maturitate a societății în care trăim.

De ziua Mondială a Proprietății Intelectuale aduce un omagiu tuturor inventatorilor, artiștilor, mari și mici, care ne îmbogățesc existența cu roadele gândirii lor inovatoare și ale viziunii lor creatoare. Ei merită respectul, admirația și susținerea noastră. Inovația oferă opțiuni și reprezintă o cheie pentru a debloca soluții, creând un viitor mai durabil, de aceea trebuie să găsim și să punem în aplicare politici care să sprijine cât mai mult. La fel de important este să susținem tinerii creativi în demersurile lor și să le facem cunoscute. Sunt adeptul edificării unei lumi mai bune, mai corente, bazate pe știință, valoare și creativitate.

Apreciem eforturile depuse pentru desfășurarea campaniilor de informare a cetățenilor inițiate de InfoCons la care a participat și Consiliul Județean Giurgiu prin promovarea materialelor informative oferite de dumneavoastră.

Vă asigurăm de tot sprijinul nostru pentru atingerea obiectivelor propuse, totodată ne exprimăm convingerea că buna colaborare dintre instituțiile noastre va continua, în interesul cetățeanului, beneficiarul cel mai important al activităților pe care le desfășurăm.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI. 

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal