CARREFOUR IMPREUNA CU InfoCons « O9ATITUDINE» !

Felicitari din partea echipei Carrefour Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania pentru toate initiativele si demersurile pe care le face pentru informarea corecta a consumatorilor asupra produselor pe care le consuma.

Ne bucuram ca aceasta campanie vine in intampinarea clientilor si a consumatorilor cu mesaje care sustin si sloganul nostru: « Carrfour – Pentru o viata mai buna ! » . Suntem mandri ca impartim una din valorile noastre, si anume Responsabilitatea. Aceasta este una din valorile care ne apropie de clienti si ne motiveaza sa gasim cele mai bune solutii in fiecare zi pentru ei.

Cu ocazia implinirii celor 9 ani va dorim “La multi ani!` inainte si mult spor si succes in tot ceea ce v-ati propus sa faceti.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal