Va felicit pentru tot ceea ce faceti, de 10 ani cu o9atitudine, in sprijinul consumatorilor romani, si va doresc multa energie pentru a veni in ajutorul acestora cu tot mai multe actiuni. Un consumator informat este un cetatean mai puternic, iar romanii au nevoie de suport si incurajare pentru a-si exercita pe deplin drepturile de consumatori.

 Daciana Sarbu - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

Ca europarlamentar membru in Comisia de Mediu, Sanatate publica si Siguranta alimentara, am avut oportunitatea de a lucra in multe dosare ce au legatura directa cu domeniul dvs de implicare – de la drepturile pacientilor care sufera de cancer, la claritatea si acuratetea informatiilor de pe etichetele alimentelor si pana la probleme de siguranta alimentara. Stiu ca in alte state europene structurile civice si cele de aparare a consumatorilor sunt foarte active, si cred ca acest lucru trebuie sa se intample si in Romania, pentru ca ar fi un castig pentru intreaga societate. Consumatorii exigenti forteaza implicit si producatorii sau furnizorii de servicii sa devina mai responsabili si mai performanti.

Aceasta ‘noua atitudine’ pe care o promovati inseamna de fapt constientizarea drepturilor fiecaruia si lupta pentru respectarea lor.

Mult succes mai departe!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal