Prof. univ. dr. Ioana Cecilia Popescu – Prodecan al Facultăţii de Marketing InfoCons Protectia Consumatorului 17 iulie 2014

Prof. univ. dr. Ioana Cecilia Popescu - Prodecan al Facultăţii de Marketing - Testimonial - InfoCons - Protectia Consumatorilor

‘Facultatea de Marketing din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucureşti pregăteşte marketeri pentru care responsabilitatea socială trebuie să aibă ca fundament responsabilitatea individuală. Respectul faţă de societate are la bază respectul faţă de sine: un marketer responsabil este totodată şi un consumator responsabil. Apreciem activitatea sustenabilă a Asociaţiei Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România şi ne bucurăm să-i fim alături, cu o9atitudine, într-un parteneriat de durată.

 

Prof. univ. dr. Ioana Cecilia Popescu

Prodecan al Facultăţii de Marketing

Academia de Studii Economice din Bucureşti’

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal