Karin Both – Sef al Consiliului de Consum al DIN

Cu ocazia celebrarii celor 9 ani de la infiintarea Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor şi Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, Doamna Karin Both, Sef al Consiliului de Consum al DIN, Institutul German pentru Standardizare a oferit un testimonial prin care transmite gândurile dumneaei consumatorilor din Romania.

“We congratulate InfoCons for their successful work over the last 9 years. Consumer Organizations like InfoCons are getting more and more important in our complex world to provide independent information for consumers to enable them to make informed choices. Standards can help, not only in the way, that they care for safety and quality of products and services, but also in delivering reliable and comparable test methods as a basis for consumer information. We would be happy to work together with you to protect consumers through standards.`

Karin Both
Head of Consumer Council
DIN German Institute for Standardization

“Felicitam InfoCons pentru munca lor de succes din ultimii 9 ani. Organizatiile de consumatori precum InfoCons devin din ce in ce mai importante in lumea noastra complexa, pentru a furniza informatii obiective consumatorilor pentru a le permite sa faca alegeri in cunostinta de cauza. Standardele pot ajuta, nu numai in maniera in care se preocupa de siguranta si calitatea produselor si serviciilor, ci si prin furnizarea de metode fiabile si comparabile de testare, ca baza in informarea consumatorilor. Am fi bucurosi sa colaboram cu dumneavoastra la protejarea consumatorilor prin intermediul standardelor.`

Karin Both
Sef al Consiliului de Consum
DIN Institutul German pentru Standardizare

InfoCons – InfoCons este unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International si membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori. InfoCons este marca inregistrata a InfoCons.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal