Campanie de educare şi informare a consumatorilor cu privire la drepturile şi obligaţiile consumatorilor de gaze naturale

  1. Acasă
  2. Campanii
  3. Campanie de educare şi informare a consumatorilor cu privire la drepturile şi obligaţiile consumatorilor de gaze naturale

Campanie de educare şi informare a consumatorilor cu privire la drepturile şi obligaţiile consumatorilor de gaze naturale. În cadrul materialului realizat au fost furnizat informaţii utile consumatorilor cu privire la: contractarea gazelor naturale, calitatea gazelor naturale furnizate, rezolvarea solicitărilor consumatorilor cu privire la măsurarea cantităţilor de gaze naturale etc.

În cadrul acestei secţiuni au fost realizate materiale tip print: pliante format A4.

Locații Diseminare Materiale: Descarcă lista în format PDF

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu