Primăria Comunei Buhoci , județul Bacău , Consilier Principal Cristian Rupe – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primaria Buhoci judetul Bacau

Primăria Buhoci , județul Bacău

Consilier Principal Primăria Buhoci , județul Bacău

Cristian Rupe

Unitatea Administrativ Teritorială Buhoci, din Județul Bacău conștientizează importanța asigurării unui climat de siguranță și protecție a drepturilor consumatorilor, indiferent de domeniul de activitate la care ne raportăm.  În ceea ce privește domeniul de activitate al administrației publice locale, importanța informării cetățenilor cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au este vitală în vederea adoptării unei atitudini proactive, dublată de o schimbare a atitudinii printr-o mentalitate solidă, bazată pe principii sănătoase, benefice unui climat cu puternic spirit civic.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal