Sorin Mierlea -Presedinte InfoCons

‘Promovarea examenului de bacalaureat insemna in trecut o normalitate, dar astazi in conditiile in care rata de promovabilitate este scazuta, a devenit un motiv de mandrie.
Cu toate acestea, se uita ca acest examen este un pas enorm pentru fiecare dintre absolventii de liceu si un pas important in decizia pentru viata a fiecarui tanar.

Bacalaureatul este momentul trecerii de la perioada de copilarie, de adolescenta la perioada de maturitate. De asemenea, reprezinta si trecerea spre un consumator responsabil, cu statut  de consumator european, pe care l-as numi chiar superconsumator.
In alte tari din Europa si nu  numai, absolventii de examen de bacalaureat sunt eroi locali ai societatii, carora li se publica numele in jurnalele locale. Fiind un prag important in viata tinerilor, ar trebui valorificat cu adevarat si in Romania, pentru a constitui un model din perspectiva fiecarui tanar viitor absolvent.

Mult succes tuturor celor care zilele acestea sustin acest examen, dar mai ales sa fie un succes si pentru noi toti, deoarece rezultatele acestui examen arata valoarea societatii in care traim si modul in care reusim sa ne educam viitorii cetateni si de ce nu, viitorii consumatori ai Romaniei.
Bafta, cu o9atitudine!’

Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons InfoCons

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu