Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor , Președinte Horia Miron Constantinescu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) salută împlinirea a două decenii de activitate a uneia dintre cele mai reprezentative structuri associative neguvernamentale, aflate în slujba consumatorului – InfoCons.

Împreună cu societatea civilă, în general, și cu cele mai active asociații, cu activitate națională și europeană, printre care, cu succes, se numără InfoCons, am reușit, în ultimii ani, să demonstrăm consumatorilor că se pot bizui atât pe gradul de informare și educare a lor pe care îl asigurăm, cât și pe felul în care monitorizăm piața sau milităm pentru obținerea unui cadru legislativ european și național cât mai exact.

Mulțumim, încă o dată, Asociației Naționale pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea  Programelor și Strategiilor din România – InfoCons pentru aportul său acestui domeniu aflat într-o dinamică uriașă, în ultima perioadă.

Vă dorim să manifestați și pe mai departe dinamismul și energia pe care le-ați demonstrat până acum, în beneficiul consumatorilor români.

La mulți ani!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal