Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații , Vicepreședinte Eduard Lovin – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

La aniversarea a 20 de ani, doresc să vă felicit pentru implicarea de care ați dat dovadă în protejarea drepturilor consumatorilor, și mai ales a celor de comunicații electronice, lucru care unește cele două organizații – InfoCons și ANCOM.

Industria de comunicaţii a cunoscut în acești 20 de ani o evoluție fără precedent, iar protejarea și informarea utilizatorilor cu privire la drepturile pe care le au în relația cu furnizorii este esențială pentru ca aceștia să se poată bucura cu adevărat de avantajele diversificării serviciilor de comunicații și a inovației acestui sector.

Vorbind despre inovare, beneficiez în aceste zile de o imagine unică a peisajului comunicaţiilor mobile participând la Congresul Mondial al Comunicațiilor Mobile care reflectă cu fidelitate extinderea comunicaţiilor şi celebrează inovarea şi ingeniozitatea pentru că sunt abordate subiecte prioritare actuale, precum confidențialitatea consumatorului în metavers, impactul umanitar bazat pe date și Inteligență Artificială, investiții în rețele viitoare de la Gbps spre Tbps, monetizarea 5G și proiecții viitoare pentru 6G, incluziunea digitală, politica de spectru și reglementarea economiei datelor, acoperire terestră/satelitară 5G pentru 100% populație și teritoriu.

Cele mai noi aplicații, cele mai recente inovații și soluții bazate pe tehnologia 5G, tehnologia Internet of Things (IoT), robotizare, AI sau tehnologia conectată vor schimba modul în care comunicăm, cu impact semnificativ asupra utilizatorului final.

De aceea, consider că activitatea InfoCons este foarte importantă pentru utilizatorii finali și vă doresc mult succes în demersurile pe care le veți întreprinde în viitor pentru protejarea drepturilor și intereselor utilizatorilor. Îmi doresc ca ANCOM să rămână în continuare un real partener de dialog pentru îndeplinirea acestora!

La mulți ani!  

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal