Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații , Președinte Vlad Stoica – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor ANCOM Vlad Stoica

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații

Președinte

Vlad Stoica

Vă felicit pentru cei 20 de ani de activitate și pentru tot efortul, profesionalismul și implicarea pe care le-ați arătat în acești ani în apărarea drepturilor tuturor consumatorilor!

Ca și InfoCons, ANCOM acordă o atenție deosebită protejării drepturilor utilizatorilor finali și de aceea ne dorim să cooperăm și să comunicăm activ și constant cu toți actorii din piață pentru ca toţi locuitorii României să beneficieze de servicii de comunicaţii de calitate la preţuri corecte și să obțină un maxim de beneficii din utilizarea serviciilor.

Suntem permanent deschiși la dialog și colaborare cu toate instituțiile statului și reprezentanții societății civile din domeniul comunicațiilor pentru a identifica instrumentele potrivite menținerii unei concurențe sănătoase pe piață, încurajării inovației, administrării eficiente a resurselor limitate și încurajării investițiilor în rețele și infrastructuri, toate în interesul și beneficiul utilizatorilor finali.  

Venind în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor finali și din dorința de a pune la dispoziția  publicului datele colectate în activitatea noastră, după cum știți, am dezvoltat și am îmbunătățit permanent instrumente web și aplicații în beneficiul utilizatorilor telecom din România, pentru a crește gradul de informare a acestora, precum: Netograf (platformă electronică și aplicație fixă și mobilă, concepute de ANCOM pentru a le oferi utilizatorilor de internet din România un instrument independent, obiectiv și gratuit de verificare permanentă a calității serviciului de internet pe care îl plătesc), Aisemnal (platformă informatică și aplicație mobilă ce integrează pe harta națională gradul de acoperire cu servicii de voce mobilă, conform măsurătorilor ANCOM), Monitor-EMF (platformă electronică în care utilizatorii pot vedea rezultatele măsurărilor de câmp electromagnetic) sau InfoCentru ANCOM (platformă dedicată utilizatorilor de servicii de telefonie, internet, televiziune și poștă, care sistematizează diverse categorii de informaţii şi este actualizată permanent).

Pentru că satisfacția utilizatorilor față de serviciile de comunicații electronice de care beneficiază este legată în mod direct de cât de informat este utilizatorul, și în anii următori suntem determinați să continuăm să acordăm o atenție sporită componentei de informare a utilizatorilor finali din România în ceea ce privește utilizarea serviciilor de comunicații electronice.

Întrucât, iată, organizațiile noastre au un scop comun, de protecție a drepturilor și intereselor utilizatorilor, vă urez succes în toate proiectele pe care vi le propuneți și vă asigur de întreaga noastră deschidere în realizarea acestora!

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal