Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei , Președinte Dumitru Chiriță – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

În România, protecția consumatorilor este asigurată, pe lângă Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, și de mai multe entități nonprofit, dintre care InfoCons are una dintre cele mai bogate experiențe în domeniu, fiind membră în diferite organizații, comisii consultative ale autorităților, grupuri de lucru, parteneră în programe naționale și internaționale. Aceasta își desfășoară activitatea încă din anul 2003, având ca scop protejarea drepturilor și intereselor legitime ale consumatorilor. Cu ocazia Zilei Mondiale a Proprietății Intelectuale și la 20 de ani de la înființare în România, în numele ANRE, mulțumesc Infocons pentru colaborarea fructuoasă și pentru implicarea activă și neîntreruptă în mișcarea de protecție a consumatorilor de-a lungul timpului, inclusiv în beneficiul consumatorului final de energie.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal