Paul Ailincai – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

Paul Ailincai

La multi ani pentru implinirea a 20 de ani, InfoCons, La multi ani Sorin!! Aproape ca nu realizez cand au trecut 20 de ani, dar cand ma uit la voi, vad un InfoCons mai puternic si mai extins ca niciodata, vad un InfoCons cu un portofoliu absolut impresionant de proiecte, studii, teste si analize, un InfoCons care a ajuns la inima tuturor consumatorilor romani, care se bate si zbate pentru ei acum mai mai mult ca niciodata! Si te mai vad si pe tine, draga Sorin, tot la fel ca la un 20 de ani, in plinatatea puterilor si in apogeul carierei tale!! Felicitari Sorin pentru InfoCons si pentru toata activitatea voastra si pentru tot ce ati reusit sa deveniti acum, la aceasta frumoasa aniversare de 20 de ani!!! Si inchei cu un citat care cred eu ca vi se potriveste foarte bine pentru aceasta aniversare:
“Dureaza mult timp pana intineresti.” – Pablo Picasso

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal