Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România , Președinte Mădălin Roșu – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorului

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Madalin Rosu

Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România

Președinte Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din România

Mădălin Roșu

Cu ocazia aniversării celor 20 de ani de existență a INFOCONS , îmi face o deosebită plăcere să transmit un mesaj de felicitare și de recunoaștere a eforturilor depuse în toată această perioadă destul de încercată.

INFOCONS a reușit să facă un nume în domeniul protecției consumatorilor din România, promovând o cultură a drepturilor și intereselor consumatorilor. Într-un mediu economic complex, organizația INFOCONS a reușit să se distingă prin implicarea activă și determinarea de a proteja interesele consumatorilor.

În acest moment important, salut și demersul de a realiza o Carte Albă a mișcării de protecție a consumatorilor în România, un instrument deosebit de util pentru a ne arăta direcția de dezvoltare în acest domeniu, dar și pentru a ne aminti de parcursul făcut și de eforturile depuse.

Cu această ocazie, vă felicit și vă mulțumesc pentru efortul și dedicarea de a promova drepturile consumatorilor din România. Vă asigur de sprijinul și colaborarea BAAR în continuare, în realizarea obiectivelor comune.

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal