Primăria Comunei Țețchea , județul Bihor , Primar Florin Aurel Cazan – 20 de ani InfoCons Protecția Consumatorilor

InfoCons Protectia Consumatorului Protectia Consumatorilor Primar Tetchea Florin Aurel Cazan

Primăria Comunei Techea , județul Bihor

Primar Comuna Țețchea

Florin Aurel Cazan

Vă comunicăm mulțumirea față de munca depusă de dvs. pentru a proteja consumatorii împotriva riscului de a achiziționa produse de calitate echivocă, de a încuraja consumatorii să aibă dreptul de a alege și mai ales de a rezolva sesizările consumatorilor.

Vă adresăm rugămintea ca pe viitor să efectuați mai multe controale la operatorii economici, furnizorii de produse sau servicii către populație, venind în sprijinul populației pentru a preveni consumul produselor neconforme.

Cu ocazia împlinirii a 20 de ani de protecția consumatorilor în România – InfoCons , vă urăm succes în activitatea pe care o desfășurați.

Testimonialul poate fi vizualizat AICI

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal