Credite nevoi personale IFN

  • De multe ori avem o problema si nu avem de unde sa luam bani, nu avem economii sau nu gasim pe cineva, dintre prieteni, sa ne imprumute
  • Plecam intr o vacanta dar gasim o oferta foarte buna si nu ne ajung banii.
  • Avem o problema de sanatate si alegem un tratament intr un spital sau clinica privata pentru a avea un tratament mai bun, dar nu ne ajung banii
  • Vin sarbatoriile si nu avem suficienti bani in aceasta perioada pentru cadouri, pentru cei dragi sau sa punem pe masa ceea ce este traditional de sarbator.
  • Renovam casa si ne dam seama ca nu ne ajung banii pentru renovare si nu putem nici opri, si atunci avem nevoie de bani

Si lista poate continua.

Incercam de cele mai multe ori calea cea mai usoara dar, care nu intotdeauna este asa, si pe termen lung. Ne bucuram ca poate nu trebuie sa venim cu multe harti, girant,i si luam un credit usor de la un IFN, dar nu suntem atenti sau nu intelegem contractul si calculul dobanzii. Sunt dobanzi si de peste 100%! Ceea ce este incalificabil pentru oricane dintre noi, asa ca fiti atenti ce semnati, ce obligatii va asumati si cautati si alte solutii care pot fi mai bune.

InfoCons va consiliaza, este alaturi de dumneavoastra inainte de a semna orice, si nu uita ca te poti razgandi si sa denunti contractul in primele 15 zile pe site-ul InfoCons si in aplicatia InfoCons. Aveti dictionarul de terminologie financiar-bancara pe site-ul InfoCons sau puteti cere informatii despre anumiti termeni la 021-9615.

NU UITA!

  • NU semna fara sa citesti
  • NU semna fara sa intelegi
  • INFORMEAZA-TE, compara, ia atitudine.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal