Vin alegerile din Decembrie 2016. Trebuie să votăm!

  1. Acasă
  2. Blog
  3. Vin alegerile din Decembrie 2016. Trebuie să votăm!

Mergem la vot? Știm ce să votăm? Știm cum să votăm? Știm pe cine sa votăm? Ne-am informat? Avem de unde să ne informam? Știm ce să verificăm? Știm cum să ne informăm? Știm ce drepturi avem pentru a vota?

O mulțime de întrebări la care fiecare cetățean cu simț civic ar trebui să mediteze. Ce facem? Cum facem? O groază de candidați, o groază de promisiuni, o groază de mesaje…

Votăm de fiecare data când facem o achiziție pentru un produs sau un serviciu și alegerea noastră trebuie să fie în cunoștiință de cauză și să votăm produsul respectiv având toate informațiile necesare pentru a nu fi păcăliți.

InfoCons este alături de tine și te ajută înainte de a vota pentru a ști cu cine, cum, de ce să votezi. Dacă totuși ai votat și nu ai fost sigur de votul tău, nu te-ai informat, poți să iei atitudine și InfoCons te ajută să-ți recuperezi votul și să sancționezi `candidatul` respectiv care te-a înșelat.

Descarcă aplicatia gratuită InfoCons atât pentru iOS, cât și pentru android și poți testa comparativ mii de `candidați` inainte de a alege si a vota peste 30.000 de `candidați` înscriși în baza de date InfoCons. Doar printr-o simplă scanare a codului de bare afli tot ce te intereseaza pentru a vota în cunoștiință de cauză și nu uita că dacă ai fost înșelat, ai votat și ai fost păcălit, InfoCons te ajută [email protected].

Așadar InfoCons te ajută să votezi produsele și serviciile din România în cunoștiință de cauză sau să le sancționezi pe cele care te-au păcălit.

InfoCons este alaturi de tine! Voteaza informat! Sancționează dacă ai fost înșelat!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu