In data de 13 mai ora 10 reprezentantii InfoCons Romania au participat la “Ziua Portilor Deschise la World Vision Romania` organizat cu prilejul sarbatoririi celor 20 de ani de activitate a organizatiei in Romania, eveniment ce a avut loc la sediul acesteia.

Dupa cuvantul de bun venit, prezentarea povestilor de succes si statisticilor WVR ale doamnei Anita Delhaas – director National World Vision Romania, s-a desfasurat un program artistic prezentat de Grupul folcloric de copii “Colinda` din judetul Ialomita, o tombola organizata cu acest prilej, un targ de obiecte confectionate de copii si expozitie cu vanzare, confectionare quilt, avand ca tema “Copilaria` de catre grupuri de copii din proiectele WVR si o expozitie de fotografie.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu