Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale: Silviu Gabriel Barbu

Ministerul Afacerilor Externe a fost alaturi de InfoCons – InfoCons, prin domnul Inspector General Silviu Gabriel Barbu, care a tinut o alocutiune cu privire la importanta fiecaruia dintre noi de a cunoaste drepturile de proprietate intelectuala si a le respecta! Fiti alaturi de InfoCons si spuneti Nu Contrafacerii! Nu Pirateriei!

Silviu Gabriel Barbu - Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - InfoCons - Protectia Consumatorilor Silviu Gabriel Barbu - Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - InfoCons - Protectia Consumatorilor Silviu Gabriel Barbu - Ziua Mondiala a Proprietatii Intelectuale - InfoCons - Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons (www.infocons.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal