Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – Rovana Plumb – Ministerul Fondurilor Europene InfoCons Protectia Consumatorilor 15 martie 2018

Suntem într-un moment în care cred că putem nu doar marca Ziua Mondială a Protecției Consumatorilor, ci ne putem bucura de un câștig uriaș – acela al conștientizării de către majoritatea românilor a drepturilor pe care le au, inclusiv a drepturilor de consumatori.

Aceasta este o mare realizare și cred că ea transferă fiecărui reprezentant al autorităților, dar și producătorilor, comercianților, furnizorilor de servicii responsabilitatea uriașă față de ceea ce primesc românii atunci când plătesc un produs. Eu și colegii mei din Guvern și din PSD suntem conștienți de această responsabilitate.

Le transmit, așadar, tuturor consumatorilor români să nu ezite nicio clipă să își ceară aceste drepturi câștigate!

Rovana Plumb – Ministrul Fondurilor Europene

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal