Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – Rares BURLACU – Presedinte ARICE – InfoCons Protectia Consumatorilor 15 martie 2024

De-a lungul celor peste două decenii de activitate, InfoCons a reușit să devină o voce puternică și respectată în lupta pentru drepturile consumatorilor, lucrând neîncetat pentru informarea și educarea acestora. Prin campanii de conștientizare, programe educaționale și activități de advocacy, organizația a reușit să influențeze pozitiv politici și practici în domeniul protecției consumatorilor, aducând beneficii tangibile comunității.

Toate aceste realizări demonstrează contribuția esențială a InfoCons la construirea unei societăți mai juste și mai echitabile. Implicarea și dedicarea echipei InfoCons, a voluntarilor și a tuturor celor care au susținut organizația de-a lungul timpului au fost esențiale pentru succesul acesteia.

Cu ocazia aniversării a 21 de ani, felicit Asociația InfoCons pentru activitatea sa remarcabilă și îi doresc mult succes în continuare. Îi mulțumesc pentru eforturile constante de a apăra drepturile consumatorilor români și îi încurajez să continue pe această cale.

Împreună, construim o viață mai bună pentru toți!

 

Presedinte Rares BURLACU,

Agentia Romana pentru Investitii si Comert Exterior

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal