Ziua Mondială a Drepturilor Consumatorilor – prof. univ. dr. Nicolae Istudor – Rector ASE – InfoCons Protectia Consumatorilor 15 martie 2024

InfoCons Protectia Consumatorilor Protectia Consumatorului Academia de Studii Economice Nicolae Istudor

La mulți ani, InfoCons, cu ocazia împlinirii a 21 de ani de activitate susținută, pe care o derulați consecvent pentru sprijinirea consumatorilor români! Suntem convinși că, alăturându-vă  dezideratelor care marchează sărbătorirea Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor, veți continua să contribuiți din plin la respectarea și protejarea consumatorilor români, prin programele și inițiativele pe care le dezvoltați la cele mai exigente standarde, .

Academia de Studii Economice din București este deschisă să participe, împreună cu InfoCons, la creșterea gradului de conștientizare a aspectelor de natură economică și socială din piață în beneficiul CONSUMATORULUI, prin acțiuni care să implice toți actorii societății civile și care să asigure, prin soluții inovatoare, ocrotirea intereselor și dezvoltarea încrederii  consumatorilor la nivel național, și nu numai.

Apreciem colaborarea dinamică dintre Academia de Studii Economice din București  și Infocons, monitorizarea protecției pe care ne-o oferiți nouă, tuturor consumatorilor, șansa de a trăi și activa  într-o lume mai sigură și mai accesibilă, implementând proiecte legislative împreună cu experți din domeniu și instituții specializate.

Felicitări pentru rezultatele obținute de-a lungul timpului! Vă dorim mult succes în viitor și vă stăm alături pentru diseminarea informațiilor, măsurilor și tehnicilor, care  să faciliteze o bună, rapidă și corectă înțelegere a mecanismelor de piață, generatoare de soluții viabile în domeniul protecției consumatorului.

Rector,

prof. univ. dr. Nicolae Istudor

Academia de Studii Economice din București

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal