Reprezentantul InfoCons va participa la workshop-ul `EDU Digital – Propunere alternativă de politică publică pentru simplificarea cadrului legislativ în educație`

Reprezentantul InfoCons va participa astăzi, 31.01.2019, la workshop-ul `EDU Digital – Propunere alternativă de politică publică pentru simplificarea cadrului legislativ în educație`.

Obiectivul general al acestui workshop este: Formularea și promovarea unei propuneri alternative la politicile publice inițiate de Guvern pentru simplificarea legislației aferente domeniului educațional, integrarea principiilor orizontale și a temelor secundare în filozofia intervențiilor în acest sector, cu focus pe utilizarea noilor tehnologii.

Workshop-ul se va desfășura la OK Center, începând cu ora 10:00.

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

Știați că?…. Economisire energie prin aparatele din dormitor

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal