Ziua Europei este sarbatorita si in Parcul Titan – Bucuresti

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Ziua Europei este sarbatorita si in Parcul Titan – Bucuresti

Avand in vedere Protocolul de Colaborare incheiat cu Centrul Cultura “Casa Artelor`  Sector 3 , A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons va oferi materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  pentru participantii la evenimentul organizat de Centrul Cultural “Casa Artelor` sector 3 cu ocazia Zilei de 9 Mai – Ziua Europei.

Concertul   extraordinar de muzica clasica – `MUZICA EUROPEI – DE LA POEMA ROMÂNA LA CARMINA BURANA`.

Evenimentul are loc in Parcul Titan – Parcul Artelor  incepand cu ora 20:00 si este sustinut de Orchestra Simfonica Bucuresti sub bagheta dirijorului Benoit Fromanger, de corul Accoustic, dirijat de  Daniel Jinga,  invitati  solistii Robert Nagy, Iordache Basalic si  Irina Ionescu.

Momentul de exceptie al Concertului extraordinar  este interpretarea pentru prima data in aer liber, intr-un parc bucurestean a  unui fragment din Cantata ‘Carmina Burana’ de Carl Orff.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu