Trucuri de la experți care te vor ajuta să-ți realizezi cel mai bun sandwich

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Trucuri de la experți care te vor ajuta să-ți realizezi cel mai bun sandwich

Sandwich-uri

Orice fel de mâncare care nu necesită tacâmuri se află în categoria de mâncăruri care se prepară ușor. Din păcate, cuțitul și furculița nu sunt singurele lucruri la care renunți atunci când alegi această variantă. De multe ori legumele și fibrele lipsesc din sandwich-uri, deși conțin multe calorii, sare și grăsimi.

Ajută-ți sandwich-ul să se îmbunătățească prin:

Pâine cu semințe sau cu cereale; fibra pe care o vei căpăta de aici este bună pentru inimă și va da un gust mai bun mâncării
Înlocuirea unora dintre mezeluri, care pot conține mult sodiu, cu mai multe legume. Castraveții, feliile de ardei, morcovul tăiat și spanacul funcționează la fel de bine între 2 felii de pâine.
Schimbarea sosurilor din maioneză, care aduce calorii și grăsimi, dar foarte puțini nutrienți, în avocado sau humus. Ambele au un gust deosebit, fibre și potasiu.

Sursa: consumerreports.org

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu