Vă invităm să participați, în data de 9 Aprilie 2020 începând cu ora 10:00, la un Workshop dedicat:

Reducerii risipei alimentare în cadrul proiectului european `Sincerely Food`:

www.sincerelyfood.eu

https://www.infocons.ro/ro/pg-risipa-alimentara-MjE2LTQtMTI3.html

Persoanele interesate (cadre didactice, angajați ai ONG-urilor, angajați ai organizațiilor publice și private) pot participa la acest workshop accesând aplicația ZOOM la adresa:

https://zoom.us/j/714447676

În cadrul acestui workshop participanții vor primi informații și îndrumări practice utile pentru promovarea mesajelor cheie/replicarea activităților cheie ale inițiativei “Respect mâncării!`, care au drept scop creșterea gradului de conștientizare a consumatorilor cu privire la risipa alimentară și a modalităților de reducere a acestora.

Totodată acest workshop îi va ajuta pe participanți să își dezvolte propriile cunoștințe și abilități de `Public Speaking`.

Persoanele care vor lua parte la acest workshop vor primi în format electronic un Certificat de participare care va atesta faptul ca au participat la acest workshop realizat în cadrul unui proiectului european: ‘Global learning approach on food waste in non-formal education‘ (Abordarea globală privind risipa alimentară prin educație non-formală – “Respect, mâncării!).

Informații suplimentare:

Aplicația Zoom se poate descarcă GRATUIT de pe următorul link www.zoom.us.

Tutoriale utile pentru utilizarea acestei aplicații:

https://www.youtube.com/watch?v=ArrVeAUjHd0&fbclid=IwAR0HzmYn0zexE3pgWwCnFB6IuOEWiHGzmBemxZjeFVLr22eXVXX9BAnWECY

https://www.slideshare.net/daniMD/tutorial-instrumentul-zoom?fbclid=IwAR03352YPxtj1vdYcMgfkLXpvKSDv0tdh50hpLV2RU2hGkhW4FXHhcFnQ4g

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal