Gusturile pentru mâncare pot varia de la om la om, și după cum binențeles mai știm, gusturile nu se discută. Ce este sigur este că datorită gustului ne place să alegem ce mâncăm și iubim mâncarea.

Fie că este mâncare tradițională, sau exotică, cu toții suntem adepții ei.
Fără aceasta nu am putea exista. Este esențială!
Și deși cu toții știm acest lucru, risipa alimentară este în discuții de ani de zile, și tone de mâncare sunt aruncate, când în alte colțuri ale lumii sunt oameni ce suferă de foamete.

În UE, aproximativ 20% din totalul alimentelor produse se pierd sau se irosesc, în timp ce 43 de milioane de persoane nu își pot permite o masă de calitate zi după zi. (sursa: europeancomission.com)

Țineți minte, mâncăm ca să trăim, nu trăim că să mâncăm!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal